Produkter for france rochefort (52)

Toblerone

Toblerone

Toblerone er et populært sveitsisk sjokolade merke kjent for sin karakteristiske trekantede form og unike smak. Den ble først laget i 1908 av Theodor Tobler og Emil Baumann i Bern, Sveits. Navnet "Toblerone" er en kombinasjon av grunnleggerens etternavn, Tobler, og det italienske ordet "torrent", som betyr nougat. Sjokoladebaren består av melk sjokolade med honning og mandel nougat, som gir en rik og luksuriøs smak. Den ikoniske trekantede formen representerer Matterhorn-fjellet i de sveitsiske Alpene, som hyller dens sveitsiske arv. Toblerone har blitt en elsket godbit over hele verden, og tilbyr en herlig kombinasjon av glatt sjokolade og sprø nougat.
Burgund Côte Chalonnaise

Burgund Côte Chalonnaise

Le Pinot Noir er den eneste druesorten som dyrkes for denne vinen. Vinstokkene ligger mellom Buxy og Saint Gengoux le National og befinner seg vanligvis i skråninger. Jordsmonnet er grunt og luftig. Terrenget er svært steinete, ideelt for Pinot Noir. I sommersesongen holder steinene på varmen og avgir den til vinstokken. Disse steinene akselererer dermed modningen av druene. Druene kommer fra leir- og kalkholdige jordsmonn med kalkdominans i Côte Chalonnaise. Skråningene er milde og orientert mot øst til sørøst. Elding Vinifikasjonen begynner i ståltanker, deretter i eikefat. Varigheten i fat varierer avhengig av årgangen. Vinens karakter Vakker rød farge, klar, med rubinreflekser, nesen åpner seg mot de typiske røde fruktene av Pinot Noir (solbær, surkirsebær, rips) med røyknoter, humus og noen ganger dyrelignende toner. Rik og kompleks, har den en fast tekstur med myke og elegante tanniner. God balanse. Mat- og vinparinger
Château Picon La Réserve Rød 2017 Bordeaux Supérieur - Rødvin AOP Bordeaux Supérieur

Château Picon La Réserve Rød 2017 Bordeaux Supérieur - Rødvin AOP Bordeaux Supérieur

OPPRINNELSE Rødvin Bordeaux Supérieur De tidligste referansene til grunnleggelsen av Seigneurie de Picon-vinmarken går tilbake til 1070. I ni århundrer har eiendommen sjelden skiftet eierskap, noe som gjenspeiler en tradisjon for å bevare sitt landarv. Gjennom årene har vinmarken blitt gradvis replantet, og vingården har blitt fullstendig renovert og tilpasset moderne vinifikasjonsteknikker. Château Picon ligger i kommunen Eynesse, nær bastiden Sainte-Foy-la-Grande. Den majestetiske 81 hektar store eiendommen ligger på en høyde med utsikt over Dordogne-dalen. Den drar nytte av et eksepsjonelt terroir, preget av en grusete overflatesubstrat og leire-kalkstein undergrunn. Vinstokkene, som i gjennomsnitt er 35 år gamle, vender hovedsakelig mot sør. De er arrangert i en sammenhengende layout rundt châteauet og vingården.
Croissant Nerone

Croissant Nerone

Croissant Nerone Cod:CCA039
Frosne vaktler

Frosne vaktler

Fransk selskap, spesialisert på oppdrett av vaktler i Vosges. I nesten 50 år har vår familiebedrift fokusert på dyrevelferd og kvalitet. Vaktlene blir født, oppdrettet, slaktet og bearbeidet på stedet. Vi bruker lokal plantebasert fôr. Vår kompetanse er basert på dyreutvelgelse og gode oppdrettsforhold. Vi selger alle våre ferske og frosne produkter over hele Frankrike, Europa og for stor eksport.
Chateau Les Tours de Laroque 2019 75cl - Aoc Saint Emilion

Chateau Les Tours de Laroque 2019 75cl - Aoc Saint Emilion

Historie: 61 hektar med gamle vinstokker av masseseleksjon, hvorav mer enn halvparten er merlot og cabernet som er over 50 år gamle, som hovedsakelig produserer stor vin, Château Laroque. Les Tours de Laroque er et utvalg fra vinrankene som er 30 år eller yngre. Druetyper: 96 % Merlot, 4 % Cabernet franc Vinifikasjon: manuell innhøsting, ståltanker og betong Modning: på eikefat Smaksnotater: lys vin med blomster- og krydderaromaer, strålende med en frisk salinitet og stor edelhet. Denne andre vinen fra Saint-Émilion fanger med sin kremete tekstur og fruktige struktur.
Cote du Rhône Blanc

Cote du Rhône Blanc

Domaine de Mont-Aigu tilbyr salg av karakterfulle viner som côtes-du-rhône og Châteauneuf-du-pape. Bestill online og kom og hent kjøpene dine i vår vingård takket være vår Click & Collect-tjeneste.
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Fermenteringen av våre rødviner skjer mellom 25° og 30°C i termoregulerte ståltanker. Vi praktiserer en délestage midt i fermenteringen for å oppnå en bedre ekstraksjon mellom druemassen og mosten, deretter skjer ekstraksjonen mer skånsomt. Følger en post-fermenteringsmaserasjon på 8 dager. Nese med uttrykksfull karakter, den har en krydret, ristet, vaniljeaktig duft med mørke frukter som blander en vakker tanninstruktur, innhyllet i lakris med noter av syltede moreller. En flott vin som vil glede oss allerede nå etter å ha stått i karaffel i 10 til 12 timer. Passer godt til stekt kjøtt eller hard ost. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Areal: 30 ha Utsikt: vakker dyp rubinrød farge
Crémant de Bourgogne - Blanc de Blanc

Crémant de Bourgogne - Blanc de Blanc

Druene høstes for hånd. For denne Cuvée bruker vi kun de første pressene kun de første pressene av våre beste årganger. Vinen modnes i tanker kun under den første alkoholfermenteringen. i omtrent 3 måneder, etterfulgt av tapping med vår andre fermentering andre fermentering for å skape fine bobler. Vinen lagres deretter på lister i minimum 1 år for optimal kvalitet. Mat- og vinparinger : Blanc de Blancs er et ideelt følge til aperitiffer eller enkeltgrillet fisk. enkeltgrillet fisk eller stekt kalv med oliven. Aromer & Smaker : Denne Crémant de Bourgogne har en lys gylden farge med fine bobler. med noter av sitrusfrukter. Sitron og lime dominerer og gir en herlig friskhet til ganen. friskhet på ganen. Mineraliteten fra druesortene plantet i leire-kalkstein jord, gir denne vinen en solid kompleksitet som vil appellere til de som liker å oppdage nye ting.
Reuilly Rouge 2020 Cuvée Elegance

Reuilly Rouge 2020 Cuvée Elegance

Rød Druesort 100% Pinot Noir – Lagret på Fat Vinregion: Sentral Loire Naturlig Region: Le Berry Jordtype: Leire Grus Gjennomsnittlig Utbytte: 45hl/ha Serveringstemperatur: 14°
Château Tourril

Château Tourril

En overgang til økologisk landbruk. Nattinnhøsting. Fermentering i temperaturregulerte ståltanker, Pressing. Lagret i temperaturregulerte ståltanker, Lagret på bunnfall, Teknisk kork i kork. Leire-kalkholdige jordsmonn. Øye Rosa farge, lys, med rosa refleksjoner. Nese Fruktig, intens, subtile sitrusaromaer, lette aromaer av ferske frukter. Munn Aromatisk, generøs, fyldig, lette noter av rose, lette sitrusnoter, generøse kirsebærnoter, elegante tanniner, fine tanniner, fete tanniner, rund, lett mineralitet, strukturert kropp, god intensitet, lang ettersmak. Mat- og vinparinger Kalde forretter, Grillede reker, Grillede røde kjøttretter, Asiatiske spesialiteter, Desserter med røde frukter Farge: Rosé Druetype: Cinsault, Grenache Alkohol: 13% Innhold: 300 cl (Flaske)
Hasselnøttsjokolade

Hasselnøttsjokolade

10% kaprylsyre (C8) hentet fra kokosnøtt, i motsetning til langkjedede fettsyrer, MCT-er (mediumkjedede triglyserider) unngår helt mage-tarmkanalen og går rett til leveren for ketonproduksjon. Det kalles også 'glukosen til fett'. Det finnes elleve forskjellige fettsyrer i kokosnøtt. Fire av dem er MCT-er: kaproinsyre (C6), kaprylsyre (C8), kaprinsyre (C10) og laurinsyre (C12). C12 er teknisk sett en MCT, men kroppen behandler den som en langkjedet fettsyre. Når man faster eller spiser en diett som etterligner faste, som en lavkarbo- eller ketodiett, blir kroppen katabolsk (nedbrytning) og vil naturlig begynne å lage ketonlegemer i leveren. Det finnes 3 hovedtyper ketonlegemer. Først vil kroppen lage acetoacetat (AcAc), deretter vil den omdanne det til betahydroksybutyrat (BHB), og når det er nok BHB, vil resten eksplodere til aceton som vi puster ut eller urinerer ut. Rene hasselnøtter: Svært rike på vitamin E Macadamiaolje: Rik på omega 7 (palmitoleinsyre) SKU: 5430002193014 hvor Polyol: 11,2g Energi: 441Kcal, 1846kJ Totalt fett: 39,8g hvor mettet fett: 20,4g Karbohydrater: 17,4g hvor sukker: 5g* Protein: 11,9g Salt: 0,0g Fiber: 27,9g Naturlig søtningskombinasjon: Thaumatin, Ribose og Erytritol
CHARLOTTE

CHARLOTTE

En enkel og raffinert tynn ramme, perfekt for ethvert motiv og ethvert interiør. (Profil: 15 mm synlig bredde x 20 mm dybde)
Château Baret - Pessac Léognan Blanc

Château Baret - Pessac Léognan Blanc

Pessac Léognan Blanc Assemblage : 90% Sauvignon Blanc – 10% Sémillon Potentiel de garde : Environ 15 år Vinifikasjoner : Håndplukkede druer, fermentering i temperaturregulerte ståltanker. Vinen lagres på franske eikefat i 12 måneder med 20% nye fat. Lagring på bunnfall med omrøring to ganger i uken i 2 måneder.
Rødvin - Château Lancyre

Rødvin - Château Lancyre

TERROIR Slottet Lancyre er en vin eiendom som ligger i Sør-Frankrike, på et eksepsjonelt terroir i Languedoc-regionen, den prestisjetunge appellasjonen Pic Saint Loup, som nå anses som en "Cru" i Languedoc-regionen! I dag dekker eiendommen 78 hektar med vinranker som ligger i en duftende krattlandskap på en mosaikk av terroirer som kan tilby et veldig godt utvalg av viner (rød, hvit og rosé!). Denne cuvéen produseres på leire-kalkstein skred, og årgangen 2018 var en tidlig høsting, med høy kvalitet på grunn av en eksepsjonell høst som gjorde at vi kunne plukke druene våre på optimal modenhet. Dette er en av de største årgangene de siste 30 årene. CÉPAGES Syrah 65 % Grenache 35 % VINIFIKASJON Hele høsten er manuell, og druene blir avstilket ved ankomst til kjelleren. Hver druesort vinifiseres separat; vinifikasjonen følger en tradisjonell metode i rustfrie ståltanker.
NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

NAPOLEON FINE CHAMPAGNE - Cognac Courvoisier

70cl40% vol. «EN SUBTIL HARMONI AV SANTALTRE, TØRRE APRIKOSER OG SOPP. DENNE FINE, VELDUFTENDE CHAMPAGNEEN BLIR HENGENDE I MUNNEN MED EN FANTASTISK LANG ETTERSMAK.» PATRICE PINET, KJELLERMEISTER BLANDING Dette er konjakken som alle andre i kategorien vurderes ut fra. Skapt i 1910 for å feire våre relasjoner med den første keiseren av Frankrike, er Napoléon en blanding av Grande og Petite Champagne som har blitt lagret i opptil 20 år, og som tilbyr aromaer av santaltre, tørre aprikoser og sopp. SMAKSNOTATER Balanserte aromaer for en perfekt harmoni En konjakk rik på aromaer er en konjakk som utvikler mye finesse. Terroir, vinranker, fat og år med modning er elementer som definerer spesifikasjonene til hver av disse aromaene, og derfor gir vi hver fase av produksjonen av våre konjakker den nødvendige omsorg for å fremheve dem. Kvaliteten på Courvoisier-konjakker er anerkjent over hele verden og blir jevnlig belønnet i ulike internasjonale spritkonkurranser (IWSR, San Francisco Spirits Competition…). Santaltre Denne rike og milde aromaen kommer fra kontakten mellom treet og konjakken. Med årene blir den klare eikearomaen mye mer kompleks og delikat. Tørket aprikos Destilleringen på bunnfall gir enda mer dybde, kompleksitet og sublime noter som minner om den søte aromaen av tørket aprikos. Sopp Denne aromaen kommer fra de perfekte fuktighetsforholdene i våre kjellere, hvor alle våre førsteklasses kvaliteter modnes. HVORDAN SMAKE DEN Tørr: Med en slik harmonisk overflod av aromaer, fortjener Courvoisier Napoléon å bli smakt tørr, med sin komplekse avslutning som henger igjen i munnen med kraft. Det er vanlig å tro at konjakk skal konsumeres i et ballonglass, men for å sette pris på rikdommen av aromaene, anbefaler vi et tulipanglass. Formen tillater aromaene å utvikle seg fullt ut og dominere alkoholen. Prøv med disse to typene glass, forskjellen vil være åpenbar. Kombinasjon med mat: Aromaene og duftene av Courvoisier Napoléon passer perfekt med kraftige oster som Parmesan eller lettere varianter som Beaufort eller Gruyère. PRISER DOBBELT GULLMEDALJE San Francisco International Wine Competition 2007 SØLVMEDALJE International Wine and Spirit Competition 2006
Croissanter

Croissanter

Glaserte marmeladecroissant 48 g Et visuelt høydepunkt Artikkelnummer: 3582 Mål: 12 x 5 x 4 cm Kartong: 75 stk.
Saint-Emilion vin AOC - Château Truquet

Saint-Emilion vin AOC - Château Truquet

Denne vakre eiendommen, vest for landsbyen Saint Emilion og i umiddelbar nærhet til 1. vekst Château Figeac, har vært eid av Hebert-Maison-familien siden 1933.
Viner fra Beaujolais

Viner fra Beaujolais

Le Domaine de Gry-Sablon og Vins Dominique MOREL produserer flere appellasjoner i crus fra Beaujolais: Fleurie, Morgon, Juliénas, Saint-Amour, Moulin à vent, Régnié, Brouilly, Chiroubles, Beaujolais-Villages Blanc, Rouge, rosé, Macon Villages, Pouilly Fuissé. Domaine som er ledende i Beaujolais-regionen, vi søker seriøse importører i forskjellige land hvor vi ikke allerede er distribuert.
Merlemont

Merlemont

Kuh melk og pasteurisert krem (opprinnelse Frankrike), Salt, Mikrobiell koagulant, Melkesyrebakterier og modningskulturer, Stabilisator: kalsiumklorid. Annatto Melk og melkeprodukter (inkludert laktose og melkprotein) Våre produkter er ikke merket som GMO i henhold til forskriftene 1829/2003/EF og 1830/2003/EF. Overholdelse av fravær av GMO ved en grense på 0,9 % i henhold til de europeiske forskriftene EF 1829/2003 og 1830/2003. Ioniseringsattest Vi bekrefter, basert på garantier og sertifikater mottatt fra våre leverandører, at våre produkter, ingredienser og tilsetningsstoffer: ikke er gjenstand for behandling ved ionisering i henhold til dekret nr. 2001-1097 av 16/11/01. Analyse for: 100g Fett: 33,26g Proteiner: 17,56g Sukker (g): 0,9 Natrium (mg): 1,294g Energi Kcal: 372 Energi KJ: 1538,71 Format: Rund Vekt: 230g Emballasje: Papir Overemballasje: Papp Lagringstemperatur: +2°C/+8°C
Lagerhus

Lagerhus

Lagerhus Dimensjoner: Pulttak 6,00 x Dybde 6,00 x Høyde møne 2,74 m Ramme: Buer i galvanisert stål Ø 60 mm Avstand mellom buene: 1,50 m (kontakt oss avhengig av sted og høyde) Dekke: PVC-armert duk 650 gr/m2, 10 års garanti Farge på duken: Grønn RAL 6005 (se andre tilgjengelige farger som alternativ) Standard forankring: Jord (kontakt oss for andre typer forankring) Se alternativer nedenfor: Pulttak-lukking - utvidelsesmoduler Andre tjenester (kontakt oss for pristilbud): montering - isolasjon - beskyttelsesplater - annen forankring
Patchouli

Patchouli

Eau de toilette Patchouly for kvinner Essensen av patchouli oppnås ved dampdestillasjon av tørkede blader. Pågående kampanje 2 kjøpte parfymer = 1 gratis PARFUMERING Parfymen gir en intens duft og uttrykker all sin rikdom når den sprayes direkte på huden, der den er varmest (hals og håndledd). INNHOLD 100 ML INGREDIENSLISTE alcohol/denaturert alkohol, aqua/vann, parfyme/duft, benzylalkohol, citral, kumarin, eugenol, hexyl kanelaldehyd, limonen, tremos. Gjeldende kampanjekode: 2plus1 (registrer før betaling) hode: Sandeltre, Gaiac-tre hjerte: Patchouli, Sedertre bunn: Musk, Tonkabønne
Mercurey 1er Cru - Les Velleys - Viner

Mercurey 1er Cru - Les Velleys - Viner

Mercurey premier cru les velleys med dyp, rubinrød farge og noter av røde frukter, skogbunn og kakaobønner. Domaine: DOMAINE NINOT Appellation: RULLY Region: BOURGOGNE Farge: Rød Druetyper: 100 % Pinot Noir Dyrkingsmetode: Økologisk omstilling Karakter: kraftig Innhold: 75cl Vekt: 1 kg
Bringebærtart

Bringebærtart

Klassiske bringebærtartletter
Lacroix - Sauser

Lacroix - Sauser

Med Lacroix buljong er du kokken i kveld! Belgere lar seg inspirere av våre Lacroix buljonger som smaksskapere for sauser og festretter.
Funksjonen

Funksjonen

Når det gjelder design og innredning av et arbeidsområde, svarer vi med tekniske og praktiske løsninger som har som mål å optimalisere bevegelsesområder (bevegelser, flyt, ...), lagring (skreddersydd møbler) og teknikk (kabelgjennomføring, visningssystemer, ...). Å forstå begrensningene og behovene i kritiske miljøer for å maksimere effektiviteten og harmonien innebærer en tilpasning til de mest spesifikke behovene.
Montagnac B1 Mørk - Montagnac d'Auberoche B1 Mørk Dordogne Stein

Montagnac B1 Mørk - Montagnac d'Auberoche B1 Mørk Dordogne Stein

Montagnac d'Auberoche B1 mørk Dordogne stein for belegning, brostein, kantstein, trapper, vasker, bassenger...
Beaujolais Landsbyer

Beaujolais Landsbyer

Tradisjonell beaujolais-metode: Semikarbonsk macerasjon. Vinen hviler i rustfrie tanker for å bevare all sprøheten av frukten som er typisk for Beaujolais. SMAKSNOTATER Intens og dyp rubinrød farge med glitrende refleksjoner. Uttryksfull, nesen byr på krydrede, brente og vaniljeaktige aromaer samt fruktige hint av bjørnebær og surkirsebær. Angrepet i munnen er fullt av harmoni, rundt og deilig. Ganen avdekker brente og vaniljeaktige smaker, blandet med små, mørke frukter. MAT- OG VINPARING Server ved ca. 15°C til en stekt kanin, en grillet entrecôte eller en blodpølse med stekte epler. Den vil også komplementere oster som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druetype: Gamay Noir Vinmark: granittjord – kontinentalt klima
Château Picon 1070 Rouge 2018 Bordeaux Supérieur - Rødvin AOP Bordeaux supérieur

Château Picon 1070 Rouge 2018 Bordeaux Supérieur - Rødvin AOP Bordeaux supérieur

OPPRINNELSE Rødvin Bordeaux Supérieur De tidligste referansene til grunnleggelsen av Seigneurie de Picon vingård går tilbake til 1070. I ni århundrer har eiendommen sjelden skiftet eierskap, noe som gjenspeiler en tradisjon for å bevare sitt landarv. Gjennom årene har vingården blitt gradvis replantet, og vingården har blitt fullstendig renovert og tilpasset moderne vinifikasjonsteknikker. Château Picon ligger i kommunen Eynesse, nær bastiden Sainte-Foy-la-Grande. Den majestetiske 81 hektar store eiendommen ligger på en høyde med utsikt over Dordogne-dalen. Den drar nytte av et eksepsjonelt terroir, preget av en grusete overflatelag og leire-kalkstein underlag. Vinstokkene, som i gjennomsnitt er 35 år gamle, er hovedsakelig sørvendte. De er arrangert i en sammenhengende layout rundt châteauet og vingården.
Château Prieure Guillaume Cuvée du Moulin - Rødvin AOP Bordeaux Supérieur 2021

Château Prieure Guillaume Cuvée du Moulin - Rødvin AOP Bordeaux Supérieur 2021

OPPRINNELSE Rødvin Bordeaux Supérieur En annen vin fra Château Guillaume Blanc, Château Prieuré Guillaume kommer fra en nøye utvalgt enkeltparsell på 15 hektar. Cabernet Sauvignon er plantet i den grusete delen, mens Merlot er plantet i leire-kalksteinsseksjonen. Dette gjør at druene kan uttrykke sine egenskaper fullt ut. Denne Bordeaux, sertifisert som Agriculture Raisonnée (Fornuftig Landbruk) og Haute Valeur Environnementale (Nivå 3), har fått nøye oppmerksomhet fra vinmark til vingård. Målet med vinifikasjon og lagring er å oppnå en gourmand og lett karakter. VINIFIKASJON Bærsortering Tradisjonell Vinifikasjon Lagring i noen måneder på Eikefat DRUESORTER Merlot Cabernet Sauvignon SMAKSNOTATER Intens og strålende kirsebærrød farge. Fint og behagelig nese med røde og svarte frukter. Fruktig, glatt og rund smak støttet av smeltede tanniner med et lite hint av lakris.